SÅ HÄR ENKELT ÄR DET

  • Beställ ny router online

  • Koppla in den nya routern på 3 min

  • Returnera din gamla router

    Du får en returfraktsedel skickad tillsammans med din nya router.

Erbjudande

Placera routern rätt

LÅT ROUTERN KOMMA UT UR GARDEROBEN

Placera din router centralt i ditt hem, på en hylla eller ett bord ungefär en meter ovanför golvet. Se till att den inte är skymd och att inga vitvaror eller elektroniska apparater står i närheten.

Prova dig fram, byt plats eller bara vrid på routern. Små ändringar kan ha stor effekt. I Wifiguiden hittar du fler tips & tricks.

HUR FÅR JAG ETT SNABBARE WIFI?

SURFA MED NYA PRYLAR

Förutom själva placeringen av din router når du den bästa hastigheten med modern hemelektronik som klarar av höga hastigheter. Har du äldre produkter som inte har stöd för den senaste tekniken riskerar du att få ett betydligt långsammare wifi.

Du kan också prova att byta kanal på din router. När du installerar den för första gången väljer den nämligen automatiskt en kanal. Om dina grannar använder samma kanal kommer ni att störas av varandra. Ofta finns det flera kanaler som inte är trafikerade.

Läs mer om hur du byter sändningskanal här.

Erbjudande

VILLKOR

När du byter till ny wifi-router måste du returnera din gamla router. Vi skickar en returfraktsedel i samband med att du får din nya router. Vi står för frakten.

Lån av wifi-router ingår så länge du är bredbandskund hos oss. Om du säger upp bredbandet returnerar du routern till oss. I samband med uppsägning skickar vi en returfraktsedel och vi står för frakten.

Erbjudandet gäller endast för kunder som har bredband via telejacket från Telia. Telia kan närsomhelst ändra eller begränsa erbjudandet.