F-SECURE SAFE

Hur länge gäller det förmånliga erbjudandet?

Du får 3 kostnadsfria månader om du beställer F-Secure SAFE3 senast 17 januari 2017. Därefter gäller ordinarie pris 49 kr/månad.

Varför ska jag välja F-Secure SAFE?

Med F-Secure SAFE får du ett komplett skydd och kan själv styra över hur många skydd du vill ha och till vilka enheter. F-Secure SAFE är en av de bästa säkerhetstjänsterna på marknaden just nu, fyra år i rad har F-Secure tilldelats utmärkelsen ”Bästa skydd” i AV-TEST. Klicka här om du vill läsa mer om utmärkelserna och recensionerna.

Vad ingår i F-Secure SAFE?

Allt det här får du:
• Skydd mot virus, skadeprogram och intrång när du gör allt från att shoppa till att utföra bankärenden på internet
• Skydd för din personliga information som bilder och kontakter
• Bestäm hur länge dina barn ska surfa och blockera sidor eller appar du tycker är olämpliga med hjälp av Föräldrakontroll
• Möjligheten att öka och minska antalet skyddade enheter samt flytta skyddet mellan dina enheter
• Hantera din säkerhet via F-Secures portal My SAFE, du kan till exempel hitta en borttappad mobil
• Skydd på upp till totalt 10 enheter
• Tjänsten fungerar med iOS, Android, Windows Phone, Mac och PC
• Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Klicka här för att beställa F-Secure SAFE redan idag.

Hur kommer jag igång med F-Secure SAFE?

När du gjort din beställning via Mitt Telia och registrerat dina uppgifter får du ett mejl från F-Secure. I mejlet bekräftar F-Secure din beställning och ger dig viktig information, bland annat användarnamn och lösenord samt hur du laddar ner programvaran till dina enheter.

Klicka här för att läsa mer, installera och komma igång.

Jag vill skydda fler än 3 enheter, hur gör jag?

Du väljer själv hur många datorer, surfplattor och mobiler du vill skydda. Maxantalet är 10 st och väljer du erbjudandet med skydd för 3 enheter idag kan du när som helst lägga till fler om du vill och behöver.

Klicka här för att beställa F-Secure SAFE till dina enheter.

Jag har haft Säker surf kostnadsfritt, varför ska jag börja betala för F-Secure SAFE?

I samband med att Säker surf inte kommer finnas kvar från leverantören och vi förändrar vårt utbud så har F-Secure SAFE en månadsavgift. Vi månar alltid om våra kunders trygghet och säkerhet, därför har vi valt att ersätta Säker surf med F-Secure SAFE som ger dig ett riktigt bra skydd till ett konkurrenskraftigt pris.

Jag vill bara ha ett skydd, måste jag köpa F-Secure SAFE3?

F-Secure SAFE3 har det mest förmånliga priset just nu, men självklart kan du välja hur många skydd du vill ha. Du kan välja att skydda mellan 1 och 10 enheter. Klicka här för att komma vidare till beställningssidan, där ser du antal skydd och alla priser.

Varför kan jag inte lika gärna välja något gratisskydd?

F-Secure har fått flera utmärkelser för att de har bland de bästa säkerhetstjänsterna på marknaden. Vi vill självklart att våra kunder ska ha det bästa skyddet för att känna sig trygga, därför har vi valt att erbjuda dig just F-Secure SAFE.

Vad händer när ni avvecklar Säker surf?

Den dator som du installerat Säker surf på blir oskyddad den dag tjänsten upphör. Det innebär att datorn bland annat kan drabbas av virus om du inte ersätter Säker surf med ett nytt datorskydd.

Hur vet jag att jag har Säker surf på min dator?

Om du har installerat Säker surf ser du en symbol i fältet längst ner till höger på din skärm, många gånger i närheten av klockslag och datum.

Hur avinstallerar jag Säker surf?

Vi rekommenderar att du avinstallerar Säker surf på din dator, före eller efter att du installerat ditt nya skydd. Klicka här för att läsa mer om hur avinstallationen går till.

Vad betalar jag idag för Säker surf?

Du kan se dina fakturor på Mitt Telia, klicka här för att komma till inloggningssidan.

När slutar ni debitera mig för Säker surf?

Vi slutar debitera dig så fort Säker surf tas bort, antingen när tjänsten upphör eller om du själv väljer att avsluta tidigare. Vill du till exempel komma igång med F-Secure SAFE så fort som möjligt så kan du avsluta Säker surf på Mitt Telia före det datum som tjänsten avvecklas.

Jag vill inte ha F-Secure SAFE, vad gör jag?

Vill du hellre välja ett annat virusskydd avstår du från att beställa F-Secure SAFE. Tänk bara på att din dator är oskyddad från och med det datum som Säker surf upphör, om du inte installerar ett nytt skydd.

För att det nya skyddet ska gå att installera utan problem rekommenderar vi att du avinstallerar Säker surf. Klicka här för att ta reda på hur.

Varför avvecklar ni Säker surf?

Anledningen till att vi avvecklar Säker surf är att tjänsten inte kan utvecklas vidare. Vi strävar hela tiden efter att förbättra våra tjänster, därför tar vi bort Säker surf och erbjuder istället F-Secure SAFE som ger dig ett riktigt bra skydd för det som är viktigt för dig, dina nära och kära.

Idag när vi använder våra datorer, surfplattor och mobiler till så mycket finns det många hot mot säkerheten på internet att skydda sig emot. Därför är det viktigt för oss på Telia att kunna erbjuda dig ett komplett skydd för att undvika virus och intrång, så att du kan fortsätta surfa tryggt och säkert på alla dina enheter.

VILLKOR – AVVECKLING SÄKER SURF

Erbjudandet gäller för privatkunder med fast bredband från Telia. Erbjudandet gäller till och med 15 januari 2017, max en gång per kund. Ingen bindnings- eller uppsägningstid. Erbjudandet med rabatt på skydd till en enhet, är kopplat till det avtal som finns mellan Telia och fastighetsägaren. När avtalet upphör, eller om kunden flyttar till annan bostad som inte ingår i avtalet, upphör rabatten. Förutom Telias Allmänna villkor, gäller även de särskilda villkoren från F-Secure som du godkänner vid nedladdning av programvaran.1