Oändlig surf i Sveriges bästa nät

Telias nät bäst i test

Det finns flera mobilnät i Sverige, men bara Telias mobilnät fick betyget ”outstanding” i det oberoende kvalitetstestet P3 Connect 2019. Det innebär att du får ett pålitligt nät med supersnabb surf och den högsta ljudkvaliteten. Och med oändlig surf är det frågan om du kan ha ett bättre abonnemang. Men vi nöjer oss inte där. Med vårt 5G-nät blir mobilsurfandet ännu snabbare och uppkopplingen bättre.

Välkommen till Folknätet.

P3 Connect

5G hos Telia

Hur oändligt är oändligt?

I mobilabonnemanget Telia Mobil Obegränsad ingår obegränsat med surf, samtal, sms och mms inom Sverige.

Vad kan du göra med all surf? Ja, om du är vaken dygnet runt under en månad skulle du till exempel kunna se ultramysiga "Love actually" 302 gånger. Ett annat alternativ vore att lyssna på 14 600 låtar, kanske med Frank Sinatra, Kanye West eller Sarah Klang. Sugen på sport? Ja, men varför inte se om Champions League-finalen mellan Liverpool och Tottenham 480 gånger. 

Var i Sverige kan du då surfa med din oändliga surf? Börja i Riksgränsen och ta dig söderut, stanna i Abisko och beundra Lapporten, fortsätt sedan längs med Torneträsk till Kiruna där vi har täckning ända nere i gruvorna. Och Kebnekaise då? Jo, självklart har vi täckning även där.

Faktum är att vårt nät täcker i princip hela Sveriges befolkning. Och det bästa är att – där Sverige tar slut tar inte din oändliga surf slut.