Telias nät bäst i test

Det finns flera mobilnät i Sverige, men bara Telias mobilnät rankas som det bästa i Sverige. Telia vinner samtliga tre mätkategorier – tal, data och crowd. Detta enligt det oberoende mätföretaget Umlaut. Det innebär att du får ett pålitligt nät med supersnabb surf och den högsta ljudkvaliteten.

Med Sveriges bästa nät är det svårt att tänka sig ett bättre abonnemang än Telia Mobil Obegränsad. Men vi nöjer oss inte där. Med vårt 5G-nät blir mobilsurfandet ännu snabbare och uppkopplingen bättre.

Mer innovation. Välkommen till Folknätet.

5G hos Telia

Hur oändligt är oändligt?

I mobilabonnemanget Telia Mobil Obegränsad ingår obegränsat med surf, samtal, sms och mms inom Sverige.

Vad kan du göra med all surf? Ja, om du är vaken dygnet runt under en månad skulle du till exempel kunna se ultramysiga "Love actually" 302 gånger. Ett annat alternativ vore att lyssna på 14 600 låtar, kanske med Frank Sinatra, Kanye West eller Timbuktu. Sugen på sport? Ja, men varför inte se om Champions League-finalen mellan Liverpool och Tottenham 480 gånger. 

Var i Sverige kan du då surfa med din oändliga surf? Börja i Riksgränsen och ta dig söderut, stanna i Abisko och beundra Lapporten, fortsätt sedan längs med Torneträsk till Kiruna där vi har täckning ända nere i gruvorna. Och Kebnekaise då? Jo, självklart har vi täckning även där.

Faktum är att vårt nät täcker i princip hela Sveriges befolkning.