Hur hittar du de bästa talangerna, när just de är de bästa? Hur kan du ha en chans att mäta dig mot jättarna som ett mindre bolag i tillväxt?

Lär dig vad som verkligen värdesätts på en arbetsplats och stå över huggsexan om talangerna.

Det här är Tillväxt med Telia.

Nya tider nya utmaningar

Att inte våga kan stå dig dyrt

Talangerna ställer nya krav

Med livet som insats

Gränslös rekrytering

Varför bara titta här?

När de bästa medarbetarna har insett att de kan designa sitt arbetsliv i större utsträckning och jobba varifrån de vill. På andra sidan jorden, eller genom att dra sig tillbaka till landsbygden. Är det även dags för arbetsgivare att förstå att deras egen rekryteringsbas har ökat i samma grad. Ni behöver inte längre rekrytera lokalt om ni inte vill. När ni har skapat förutsättningen för gränslöst arbete så har ni även skapat förutsättningen för en gränslös rekrytering.

Bästa talangen behöver inte kosta mest

Det blir lätt en huggsexa om de bästa talangerna. Det är lätt att känna att loppet redan är kört mot storspelarna. Men det är hög tid att inse att störst plånbok inte alltid vinner budgivningen. De medarbetare som har möjlighet att välja och vraka väljer i större utsträckning ett arbete de trivs på. Där de utvecklas och har kul tillsammans än det som ger störst klirr i kassan.

Så vad kan du göra för att skapa ett företag ditt folk vill gå på måndag morgon?

gunilla christiansson

Bolaget som behåller kompetensen

Vi ändrar era förutsättningar

Rätt ledarskap och stark kultur

Genom att vara en tillmötesgående arbetsgivare som månar om en holistiskt syn på livet blir du mer attraktiv. Det är full tid att förstå att den som är bäst har valmöjligheter och med dessa kommer krav. Då gäller det att vara lyhörd för dennes behov. Och ni måste mötas. Men det är inte bara vid anställningen som det här är en fråga. Utan för att knyta medarbetare till sig länge, som trivs, som utvecklas, vill stanna kvar och vill företagets bästa behöver ni skapa en kultur som ger dessa förutsättningar.

Vi har samlat våra bästa tips och råd från ledande experter i våran kunskapsbank. Vi har även experterna som kan stötta er i eran transformation.

Till kunskapsbanken

Tekniken som möjliggörare

Oavsett om ni arbetar på distans, på plats eller utifrån en hybridlösning så arbetar du digitalt. Tekniken finns på plats för att själva välja vad som passar bäst för just er. Som organisation och som enskild individ. Det är upp till er. Vi ser till att det funkar. Allt från mötestjänster, säker uppkoppling till samarbetsverktyg.

När ni möts på kontoret eller på distans behöver det ske sömlöst utan avbrott och hack. Ni behöver kunna dela och samarbeta i filer på ett effektivt sätt. Samtidigt får ni inte glömma säkerheten. När inte företaget kan tillhandahålla bra kommunikationstjänster är risken stor för att användandet av så kallad skugg-IT blir vanligare. Genom att rätt teknik är på plats kan ni garantera att er data inte hamnar i fel händer.

Upptäck våra lösningar idag

Ska vi prata tillväxt?

Mer tillväxt med Telia

IT-strul ska inte stå i vägen