23 april 2024

2 min läsning

Arbetsliv

Storyals – Digital kompetens för den moderna arbetsplatsen.

Med Storyals utbildningsprodukt Storyals Lite 250, får organisationer en modern lösning för kontinuerlig kompetensutveckling inom digitalt arbete och nya digitala verktyg. Du och dina kollegor får tillgång till Storyals unika kurser, där ni får den kunskap ni behöver för att jobba effektivt i den digitala arbetsplatsen på Microsoft 365.

Ung, blond kvinna på kontor pratar med laptop i handen.

Varför använda Storyals?

Med Storyals höjer ni snabbt den digitala kompetensen och lär er jobba säkert och effektivt med verktygen i Microsoft 365.

 • Höj kompetensen
  Maximerar lärandet genom kontinuerlig story-baserad utbildning och coachning.

 • Öka produktiviteten
  Stärker förmågan hos individer att jobba digitalt och förbättrar samarbetet inom organisationer.

 • Driv förändring
  Inspirerar och motiverar till nya arbetssätt och blir en del av den interna kommunikationen.

Kurserna fokuserar på rekommenderade arbetssätt och utgår från verkliga scenarier. För att öka förståelsen och stärka inlärningen innehåller varje kurs frågor på innehållet. När man avklarat kursen får man ett certifikat på sina nya kunskaper.


Storyals Lite 250

Storyals Lite 250 är det bästa alternativet om ni snabbt och enkelt vill ha en lösning för kontinuerlig digital kompetensutveckling i användandet av Microsoft 365, direkt via ert Intranät på SharePoint Online.

Ni får i en strukturerad vägledning i användandet av de många Microsoft 365 verktygen genom Storyals storybaserade kurser. Varje kurs innehåller en quiz där man får testa sina kunskaper.

Efter avklarad kurs belönas man med ett certifikat. Utöver de story-baserade kurserna från Storyals får ni också tillgång till video-baserade produktguider via Microsoft 365 Learning Pathways.

Man på kontor med laptop och mobil

Digital Upskill Program

Programmet är utformat för att lyfta den digitala kompetensen inom hela verksamheten. Storyals experter tar tillsammans med er fram en plan som går i linje med er IT-strategi. Med Storyals Upskill Program får ni en dedikerad plats för lärande, med regelbundna tips och rekommendationer samt svar på alla era frågor relaterade till hur man bäst jobbar i Microsoft 365.

Det här får ni:

 • En dedikerad Customer Success Manager

 • Anpassad utbildningsplan

 • Kvartalsvisa webinar med Storyals produktivitetscoach

 • Regelbundna tips & rekommendationer

 • Svar på produktivitetsrelaterade frågor relaterat till Microsoft 365

Kom igång med Storyals

Ni kan enkelt lägga till Storyals Lite 250 och det kompletterande utbildningsprogrammet Storyals Digital Upskill till era befintliga Microsoft 365-licenser. Har ni ännu inte kommit igång med Microsoft 365 eller behöver hjälp att flytta era licenser till Telia så kan vi självklart hjälpa till.