Köp och registrera Telia Trygg Surf

Logga in på Mitt Telia

Börja med att logga in på Mitt Telia med ditt användarnamn och lösenord. Har du inte tillgång till det kan du logga in med Bank-ID.

Välj ditt abonnemang

Under rubriken Mina abonnemang ser du dina abonnemang. Välj det abonnemang du vill registrera Trygg Trygg Surf på. Klicka sedan på Inställningar & tjänster.

Lägg till tjänster

Under rubriken Lägg till tjänster ser du nu ett urval av de tjänster du kan skaffa till ditt abonnemang, däribland Trygg Trygg Surf. Klicka på tjänsten och välj sedan hur många enheter du vill ska ingå i din prenumeration. Klicka sedan på köp-knappen till höger.
Lägg till för bredband.
Lägg till för mobilabonnemang.

Beställningen lyckades

När du har köpt tjänsten får du upp ett meddelande med en grön bock på högesidan som säger Beställningen lyckades. Nu klickar du på den lila knappen Registrera i mittenkolumnen.

Registera

Du blir nu omdirigerad till en sida för att registrera din prenumeration på Trygg Trygg Surf. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och klicka därefter på Registrera-knappen längst ned.

Pinkoden som efterfrågas i det sista fältet har skickats till dig i ett sms. Du måste ange den för att kunna slutföra registreringen.

Registrerad och klar

Nu meddelar sidan att du är registrerad. Tjänsten har skickat ett mejl till dig med inloggningsuppgifter och instruktioner om hur du installerar tjänsten på dina enheter.

Du kan även klicka på knappen Installationsguide så hjälper vi dig vidare direkt.

Vill du ha hjälp med installationen?

Här hittar du en guide som tar dig igenom installationen steg för steg.