Erbjudande

För hushåll

Underhållning, jobb och ett smartare hem

Streama film, serier och sport. Surfa på dator, mobil och surfplatta samtidigt. Jobba och plugga online. Med fiber kan hela familjen ägna sig åt precis vad de vill utan att internet går ner, blir långsammare eller hackar.

Dessutom klarar en fiberanslutning av att du kopplar upp exemplevis elmätare, lås, köksutrustning och trygghetslarm. Spara tid, miljö och pengar – och njut av en bekvämare och tryggare vardag.

För fastighetsägare och hyresvärdar

Enkel och effektiv fastighetsdrift

Med Telia Fastighetsstyrning kan du koppla upp och koppla samman din fastighet och alla dess driftsystem. Genom att digitalisera allt från tvättstugebokning till värmesystem sparar du tid, pengar och miljö - och ger dig själv och dina boende en bekvämare vardag.

Erbjudande

Öppen Fiber eller Telia Fiberanslutning

Öppen Fiber: Valfrihet för hyresgästerna

Öppen Fiber innebär att vi på Telia installerar fibern, men att hyresgästerna inte är låsta till oss som tjänsteleverantör.

Efter att fiberanslutningen är på plats väljer varje hyresgäst tjänsteleverantör och beställer själv bredband, tv och/eller telefoni från vårt utbud på Bredbandswebben.

Telia Fiberanslutning: Prisvärt gruppavtal

Med Telia Fiberanslutning levererar vi både fiber och fibertjänster som bredband, tv och/eller telefoni.

Med oss som helhetsleverantör blir priset extra fördelaktigt och självklart kan varje hyresgäst själv köpa till högre bredbandshastighet eller utöka sitt tv-utbud. Wifi-router och fri support ingår under hela avtalstiden.

Jag är intresserad