Ta fastigheten in i framtiden
Investera i fiber

Med fiberanslutning är din fastighet rustad för både dagens och morgondagens uppkopplade tjänster.

FRAMTIDSSÄKRA FASTIGHETEN OCH GÖR DEN MER ATTRAKTIV


En snabb och stabil uppkoppling blir allt viktigare, både på arbetet och hemma. Varken det gamla kopparnätet eller enbart mobilnätet har den kapacitet som det digitaliserade samhället kräver. Därför satsar Telia stort på att bygga ut fibernätet.

 

Oavsett om du har privatpersoner eller företag i din fastighet gör en fiberanslutning den inte bara mer attraktiv – den ökar också dess värde.

 

Är du villaägare erbjuder vi dig vårt öppna fibernät Öppen Fiber. Läs mer här.

DÄRFÖR ÄR FIBER FRÅN TELIA OSLAGBART

En långsiktig investering kräver en långsiktig leverantör

Med en unik, 100-årig erfarenhet av att bygga och förvalta telenätet bygger nu Telia ett framtidssäkert fibernät. Vi har uppsikt över nätet dygnet runt, året om och en välbemannad, kunnig teknikerkår. Dessutom har vi en kundtjänst dedikerad till dig som är fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening, som kan svara på alla dina frågor.

Gör livet lättare för hyresgäster och fastighetsägare

Snabbt och stabilt bredband och ett riktigt bra tv-utbud står högt på de flesta hyresgästers kravlista. Men en fiberanslutning är inte bara till för hyresgäster – utan även dig som fastighetsägare. En uppkopplad fastighetsdrift sparar tid, kraft, pengar och miljö. Fiber ger helt enkelt både mer att leva för och tiden till att göra det.