Flytta Telia E-legitimation till annan dator

1. Starta utforskaren/den här datorn och leta reda på Net iD i C:\program\Netid (i86 om du har 64-bitars OS). Dubbelklicka sedan på iidxadm.exe för att starta Net iD.

2. Markera din e-legitimation och gå in i menyn Aktivitet

3. Välj Filbaserade enheter och sedan Exportera

4. Välj vart du vill spara din e-legitimation

Klicka sedan på Spara. E-legitimationen finns nu sparad på det ställe du valt att spara den. Nu kan du flytta på den till en annan dator via t.ex. ett USB minne.

5. Nu kan du importera din e-legitimation till en annan dator

Den dator som du önskar flytta din e-legitimation till behöver ha Net iD installerat. Du kan ladda ner programmet från www.telia.se/eleg.
    Starta utforskaren/den här datorn och leta reda på Net iD på samma sätt som i steg 1 i guiden.

6. I menyn Aktivitet välj Filbaserade enheter och sedan Lägg till.

7. Leta reda på din sparade e-legitimation och välj Öppna.

8. Tryck OK om du vill spara e-legitimationen med det föreslagna namnet. Du kan även skriva in ett nytt om du vill.

9. Tryck OK för att slutföra importen. Din e-legitimation kan nu användas som vanligt på den nya datorn.