Felkod 712 och felkod 713

Får du upp ett felmeddelande med texten Felkod 712 så kan detta lösas genom att göra en fabriksåterställning av din router. Tänk på att din router återställls och får tillbaka sina ursprungliga inställningar. Längst ner i guiden hittar du länkar för hur du kan göra om inställningarna.

TG799vac / TG799vac xtream
Var knappen sitter är olika beroende på vilken router du har. Håll inne resetknappen i minst tio sekunder eller tills alla lampor på routerns ovansida har slocknat.  För att komma åt att hålla inne resetknappen behöver du ett tunt föremål, t. ex. ett gem eller penna.

Routern kommer sedan starta på nytt. Vid en fabriksåterställning kan det dröja upp till 30 minuter innan dina bredbandstjänster fungerar igen.

Gör dina routerinställningar på nytt

Byt nätverksnamn/lösenord.

Öppna portar i wifi-router.