Internetdela iPhone

Med internetdelning kan du dela din surf med en annan enhet, till exempel en surfplatta eller en dator.

  1. Öppna Internetdelning-inställningar

    Öppna Inställningar och välj Internetdelning.

  2. Aktivera internetdelning

    För att internetdela med en annan enhet ska din mobil väljas på den andra enheten. Fyll i wifi-lösenordet som visas på din skärm. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT