Aktivera platstjänster iPhone

Med platstjänster aktiverat samlas data in via GPS, Bluetooth, wifi och mobilmaster för att fastställa din ungefärliga plats.

  1. Öppna inställningar

    Öppna Inställningar och scrolla ner till Integritetsskydd. 

  2. Klicka på Platstjänster

    Klicka på Platstjänster för att aktivera/avaktivera dem. 

  3. Hantera dina platstjänster

    Här kan du se för vilka appar som Platstjänster är aktiverade och när. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT