Telias samarbetspartners

För att du ska känna dig trygg i kommunikationen med oss listar vi våra samarbetspartners och deras avsändaradresser.

För att kunna arbeta effektivt med dina synpunkter samarbetar vi på Telia med ett antal externa företag när vi genomför marknadsundersökningar och kundenkäter. För att du ska känna dig trygg i kommunikationen med oss har vi listat våra samarbetspartners och deras avsändaradresser.

avtal.at hanterar och skickar ut elektroniska avtal när vi säljer Telias tjänster via telemarketing.

Bosbec gör utskick från följande avsändare:
http://tmr.telia.se

Bright Relation AB gör utskick från följande avsändare:
info@teliasonera.com

Egreement hanterar och skickar ut elektroniska avtal när vi säljer Telias tjänster via field marketing och till viss del telemarketing.

Electra Sweden AB gör utskick i form av bekräftelse och leveransbekräftelse vid köp av tillbehör från följande avsändare:
order-telia@electra.se

Ipsos gör utskick från följande avsändare:
tyckomtelia@ipsosconnect.com
survey.sweden@ipsos-research.com
support@ipsosconnect.se

Kantar Sifo gör utskick från följande avsändare:
customersurvey@sifo.se

Nepa gör utskick från följande avsändare:
noreply@nepa.com

Norstat gör utskick från följande avsändare:
info@norstat.se

Telia och Halebop samarbetar med Medallia när det gäller kundundersökningar från följande avsändaradress: telia@express.medallia.com och feedback@survey.telia.se samt gör sms-utskick med "Telia" som avsändare.

Telia och Halebop samarbetar även med Quicksearch när det gäller kundundersökningar från följande avsändaradress: @feedback.telia.se eller @feedback.halebop.se men med olika benämningar för respektive undersökning, t.ex. undersökning@feedback.telia.se, support@feedback.telia.se, response@feedback.halebop.se m.fl.

Wiraya AB gör sms-utskick med "Telia" som avsändare. Samtal rings ut från följande telefonnummer som är registrerade på Telia Sverige AB samt Telia Company AB:
+46 20 043 94 09
+46 70 192 40 66
+46 70 192 40 72