navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Reservera produkt i butik - hämta senare

Publicerad: 2015-11-03 10:23

Har du velat handla i en fysisk butik utan att vara där? Nu är det möjligt med Telia. Välj alternativet ”Reservera i butik” när du handlar som företagskund.

Redan tidigare har Telias företagskunder haft flera leveransalternativ när det gäller e-handel. Antingen har man fått sin produkt skickad via post eller kunnat avhämta den i butik (produkten har då skickats från lagret till den specifika butiken).

Nu tar Telia nästa steg.

Med alternativet ”Reservera i butik” bokas en produkt som redan ligger i butiken. Köper du på detta sätt kan du bara några minuter senare bege dig till butiken och hämta din vara - ingen annan kund kan hinna före till butiken och köpa den.

Så här gör du
• Gå till telia.se/foretag och fliken ”Handla”
• Sök fram din produkt
• Klicka på knappen ”Lagersaldo i Telias butiker” och välj din butik
• Om en vara finns i lager (=grön lampa) kan du reservera den. Gul lampa visar att produkten finns i butiken, men antalet är för få för att tillåta reservation. Röd lampa visar att produkten inte finns i butik.

Handla mobiltelefoner
Handla mobiltillbehör
Handla surfplattor

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic