Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Idag blir Telia Säker lagring Storegate

Uppdaterad: 2013-12-02 10:35

Telia Säker lagring är en tjänst som sedan 2006 produceras och levereras av svenska Storegate AB på uppdrag av TeliaSonera Sverige AB. Storegate och Telia har nu kommit överens om att Storegate från och med den 2/12 2013 skall ta över fortsatt drift av Telia Säker lagring. Det innebär att du kommer att bli kund hos Storegate.

Vad innebär detta för dig som kund?

  • Om du vill ha tjänsten kvar behöver du inte göra någonting. All information ligger kvar på samma säkra ställe.
  • Du kommer att ha samma priser och villkor som du har idag med Telia Säker lagring men med Storegate AB som avtalspart efter den 2013-12-02.
  • Du använder samma inloggningsuppgifter som idag.
  • Om du har glömt ditt lösenord går du in på telia.se/lagring, klickar på ”Logga in”, klickar på ”Säker lagring”, väljer ”Glömt lösenord”. Här kommer upp en ruta som heter ”Återställning av lösenord”. Du anger dina uppgifter och klickar på ”Nästa”. Ett e-postmeddelande skickas direkt och i det finns en återställningslänk till en sida där nytt lösenord anges 2 ggr.
  • Om du har Mobilt Bredband och vill ändra lösenordet kontaktar du Storegate på telialagring@storegate.com
  • För dig som idag betalar för Säker lagring Extra, behåller du samma pris som du har idag.
  • Storegate kommer fortsätta sköta all support för tjänsten. Du når dem via e-post på telialagring@storegate.com.
  • Apparna för Säker lagring och Telia Autostore för att regelbundet lagra information,kommer fortsätta fungera på samma sätt som idag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Storegate via e-post på sakerlagring@storegate.com

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton