Varför välja Telia?

 • En användarupplevelse i världsklass

  Som kund hos Telia är du i trygga händer. Vårt mål är att alltid ligga i framkant inom områdena telefoni, bredband och tv. Våra tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Oavsett om du använder våra tjänster privat eller i tjänsten, kan du alltid nå våra tjänster vare sig du använder en mobiltelefon, dator eller surfplatta. Allt ska bara fungera, oavsett plats, pryl eller tidpunkt.

 • Vi satsar på våra nät

  Telia var först i världen med att lansera 4G som nu gör det möjligt att surfa mobilt upp till tio gånger snabbare än förut. Vi är en av de största investerarna i svensk infrastruktur.Vi har en egen kundtjänst och ett stor antal butiker i hela landet.

 • Telia Wifi

  Spara surfmängden som ingår i ditt abonnemang.

  Du ansluts automatisk när du kommer in i täckningsområdet för en Telia Wifi. Wifi innebär en snabb uppkoppling och överföringshastighet på upp till 54 Mbit/s. Telia Wifi ingår som en naturlig del i många av Telias mobiltelefonabonnemang och mobila bredbandsabonnemang. Vi har flest surfzoner i Sverige med över 4000 surfzoner på stan, flygplatsen, hotell, caféer och sjukhus och 60% av våra kunder använder wifi när dom inte är hemma som Telia Wifi användare får du extra skydd mot attacker från internet.