navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Här är appen som löser ditt mobilstrul

Publicerad: 2016-09-16 14:31 | Taggar: Kategorier:

Nu är appen här som löser problemen med din mobil. Att laga din skärm, få bättre batteritid eller optimera inställngarna är några saker du kan få hjälp med.

 Mobilen är ett viktigt verktyg i vardagen och om den strular blir det påtagligt störande när man kämpar med att få ihop livspusslet. Dessutom känner många användare att servicen kring deras smartphone inte är tillräckligt bra.

– Det blir en väldig stress, därför har vi tagit fram appen Telia Min Mobil för att erbjuda hjälp på ett smidigt sätt, oavsett om det handlar om att optimera inställningar, reparera en trasig skärm eller uppgradera till en nyare modell, säger Jan Sträng, chef Channel Management Telia.

Allt från felsökning till återvinning
Med appen får användaren enkel tillgång till användartips, felsökning, diagnostik, reparation och uppgradering. Dessutom får man hjälp med återvinning när det är dags för en ny modell.

Den tekniska lösningen– som fungerar för alla ledande mobilmodeller – har utvecklats av it-företaget eBuilder. Läs mer om appen Telia Min Mobil här.

Läs också:

Appen som hjälper dig att parkera 

Översätt språk - rakt i hörluren

Här är hörlurarna som gör dig lyckligare

 


 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic