Överför samtal – Telia Touchpoint Plus

Med Touchpoint Plus-appen är det enkelt för dig som användare i växeln att flytta ett pågående samtal till en kollega eller valfri kontakt i telefonboken.

Direkt eller bevakad koppling

Så här gör du för att koppla vidare ett pågående samtal till en kontakt:

1. Öppna appen Touchpoint Plus.

2. Sök upp kontakten.

3. Tryck och håll på vald kontakt och välj Koppla.

4. Du får nu välja kopplingstyp.

• Direkt koppling: Samtalet överförs direkt till vald kontakt.

• Bevakad koppling: Samtalet pausas och du får möjlighet att tala med den valda kontakten innan du överför.

5. Klart! Samtalet är nu överfört.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.