Nummervisning och samtals-ID – Telia Touchpoint Plus

I den här guiden beskriver vi hur du väljer vilket nummer som visas utåt vid utgående samtal.

Ändra samtals-ID

1. Öppna appen Touchpoint Plus i din mobiltelefon.

2. Gå till Jag-vyn genom att dra fingret från höger till vänster på displayen.

3. Tryck på den SAMTALS-ID.

4. Välj vilket av dina tillgängliga nummer du vill ska presenteras för mottagaren när du ringer utgående samtal (du har olika alternativ beroende på hur din anknytning är upplagd i växeln, men standard valen är enligt nedan).

• Arbete (Fast)

• Mobil

• Växel

Önskar du ha dolt nummer inaktiverar du nummervisning genom att slå av reglaget intill Visa mitt samtals-ID.

5. När du valt visningsnummer, tryck på bocksymbolen högst upp till höger för att spara.

6. Klart! Ditt visningsnummer är nu ändrat.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.