Skapa och hantera möten – Telia Touchpoint Plus

I den här guiden beskriver vi hur du skapar och hanterar mötesinbjudningar i Touchpoint Plus-appen.

Skapa en mötesinbjudan

1. Öppna appen Touchpoint Plus i din mobiltelefon.

2. Gå till Huvudmenyn genom att dra fingret från vänster till höger på displayen.

3. Välj Möten.

4. Tryck på plustecknet högst upp till höger.

5. Fyll i och välj önskade inställningar för mötet.

6. När du är klar med mötesinställningarna, tryck på bocksymbolen högst upp till höger för att spara och skicka inbjudan till deltagarna.

7. Klart! En ny mötesinbjudan är skapad.

Redigera en mötesinbjudan

1. Öppna appen Touchpoint Plus i din mobiltelefon.

2. Gå till Huvudmenyn genom att dra fingret från vänster till höger på displayen.

3. Välj Möten.

4. Gå in på den mötesinbjudan du vill redigera.

5. Tryck på Redigera högst upp till höger.

6. När du är klar med ändringarna, tryck på bocksymbolen högst upp till höger för att spara och skicka den uppdaterade mötesinbjudan till deltagarna.

7. Klart! Din mötesinbjudan är nu redigerad.

Ta bort en mötesinbjudan

1. Öppna appen Touchpoint Plus i din mobiltelefon.

2. Gå till Huvudmenyn genom att dra fingret från vänster till höger på displayen.

3. Välj Möten.

4. Gå in på den mötesinbjudan du vill ta bort.

5. Tryck på Redigera högst upp till höger.

6. Tryck på Ta bort mötet längst ner och bekräfta genom att välja Ta bort.

7. Klart! Din mötesinbjudan är nu borttagen och en bekräftelse skickas till mötesdeltagarna.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.