Kom igång med appen och adminportalen – Telia Touchpoint Plus

Lägg in en vidarekoppling, ange din tillgänglighetsstatus eller överför inkommande samtal. I den här guiden beskriver vi hur du som användare och administratör kommer igång med Touchpoint Plus-appen och Adminportalen.

Kom igång med appen

Med appen Touchpoint Plus kan du som användare enkelt och smidigt administrera samtal och kontakter i växeln. Gör personliga inställningar och anpassa din växelanslutning.

Logga in

1. Öppna appen Touchpoint Plus i din mobiltelefon.

2. Ange ditt mobilnummer med landskod (exempel: 46732750284). Tryck därefter på Hämta aktiveringskod.

3. Ange aktiveringskoden som skickas i ett sms och klicka sedan på Aktivera.

4. Följ inställningsflödet för appen.

5. Klart! Du är nu inloggad och kan börja använda appen.

Kom igång med Adminportalen

I Adminportalen får du en bättre överblick och tillgång till fler funktioner i växeln. Här hittar du installationslänkar för Softphone och som administratör har du möjlighet att göra mer avancerade växelinställningar.

Logga in

1. Öppna Adminportalen i valfri webbläsare.

2. Klicka på Begär lösenord och ange ditt mobilnummer i fältet Användarnamn. Klicka sedan på Begär lösenord.

3. Ett engångslösenord skickas nu till dig via e-post eller sms. Ange engångslösenordet och klicka sedan på OK.

4. Ange valfritt lösenord, upprepa och klicka sedan på Ändra lösenord.

5. Logga in med ditt användarnamn och ditt nya lösenord.

6. Klart! Du är nu inloggad i Adminportalen.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.