DET BÄSTA FRÅN AFTER BUSINESS

Under hösten har vi på Telia Företag bjudit in till en rad kvällsföreläsningar, så kallade After Business-events, i syfte att visa och inspirera kring framtiden. Vi har lyssnat till talare som Emil "HeatoN" Christensen, Malin Ewerlöf, Magnus Jonsson och Isabella Löwengrip, som behandlat ämnen som gaming, självkörande bilar, artificiell intelligens och teknik kopplat till träning och hälsa.

Här har vi samlat det bästa materialet från våra events som vi hoppas ska inspirera och boosta er på bästa sätt.

MALMÖ, MALMÖ STUDIO, 9 NOVEMBER

FÖRÄNDRA DIN SYN PÅ GAMING

Vi hade glädjen att bjuda in till ett inspirerande samtal mellan Emil ”HeatoN” Christensen, en av världens mest kända e-sportutövare, samt tv-aktuell i ”Mästarnas mästare”, och Kristoffer Triumf. Kristoffer och Emil diskuterade gaming idag och i framtiden, både som utövare och ur ett affärsperspektiv.

Filmklippets längd: 04:19 min.

GÖTEBORG, ARTILLERIET STUDIO, 10 NOVEMBER

TEKNIK OCH BÖCKER
– HUR GÅR DET IHOP?

Föreläsaren, författaren och trendspanaren Magnus Lindkvist gav oss insikter om framtidens teknik och böcker, och vad det innebär att vara författare för en digitaliserad läsekrets.

Filmklippets längd: 05:26 min.

STOCKHOLM, GAMLA RIKSARKIVET, 16 NOVEMBER

TRENDER OCH ENTREPRENÖRSKAP

Isabella Löwengrip är en av landets största sociala påverkare, efter att ha startat sin egen blogg redan 2005. Tillsammans med Kristoffer Triumf hölls ett inspirerande samtal om trender och entreprenörskap. Hur gör Isabella för att veta vilka trender man ska plocka upp, och vilka man bör släppa?

Filmklippets längd: 05:23 min.

MALMÖ, TURNING TORSO, 25 OKTOBER

FRAMTIDENS NYA STORFÖRETAG

Framtidsanalytikern Claudia Olsson höll en exklusiv och inspirerande föreläsning i Skandinaviens högst belägna mötesplats. Claudia var första svensk att gå på framtidsuniversitetet Singularity Graduate Studies Program i Silicon Valley. Hon talade om globala möjligheter och framtidens nya storföretag, samt delade med sig av sina unika inblickar i framtidens utmaningar och möjligheter.

Filmklippets längd: 05:30 min.

GÖTEBORG, YAKI-DA, 26 OKTOBER

FRAMTIDENS TRANSPORTER

Ann-Cathrine Thore Olsson, affärsprojektledare på Volvo Cars delade med sig av sina unika insikter i det absolut senaste inom utvecklingen av självkörande bilar och gränsöverskridande tekniksamarbeten. Ann-Cathrine guidade oss i det spännande DriveMe-projektet där hon berättade om hur och varför ett företag som Volvo vill göra sina bilar självkörande.

Filmklippets längd: 04:07 min.

STOCKHOLM, NO 18 BIRGER JARLSGATAN, 27 OKTOBER

TEKNIK, TRÄNING OCH HÄLSA

Malin Ewerlöf, en av våra mest framgångsrika löpare genom tiderna, tillsammans med Magnus Jonsson, VD för superheta startup-företaget WeMeMove, höll en spännande föreläsning med ämnen som berörde artificiell intelligens och affärsutveckling kopplat till träning och hälsa, och det senaste i WeMeMove-projektet.

Filmklippets längd: 05.35 min.