Uppdatera usb-modem och router ZTE mf820d för Mac

Genom att uppdatera ditt usb-modem får du en stabilare anslutning till internet. Uppdateringen kan göras på Mac OS 10.6 och 10.7.

1. Stäng av din uppkopplingsprogramvara.

2. Ta ut sim-kortet ur modemet och anslut modemet till datorn igen.

3. Kontrollera att din dator inte är ansluten till internet.

4. Starta installationsprogrammet DL_ MF820D_TELIA_SW_MACV1.00.05.Setup.zip

5. Följ anvisningarna på skärmen. Det tar ett par minuter att uppdatera modemet.

6. Modemets programvara är nu uppdaterad.

7. Ta ut modemet ur datorn och stoppa in sim-kortet i modemet igen.

8. Avinstallera programvaran för modemet i din dator genom att öppna Finder, välja Program och därefter leta upp mappen Mobilt bredband. Dubbelklicka sedan på Avinstallation.

9. Anslut modemet till datorn och installera programvaran från modemet. Installationen startar automatiskt. Följ därefter anvisningarna på skärmen.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.