Uppdatera usb-modem och router Huawei B593

För att kunna använda din Huawei B593 router med en utomhusantenn behöver du uppdatera programvaran i routern och göra en förändring i inställningarna. Följ instruktionen nedan så är du igång att använda din utomhusantenn.

1. Ladda ner senaste programvara för Huawei B593 här och spara den på din dator eller surfplatta.

2. Öppna webbläsaren och skriv in 192.168.1.1.

3. Logga in i routern

Om du inte ändrat inloggningsuppgifterna är användarnamnet Admin och lösenordet admin.

4. Klicka på System i den övre menyn och sedan på Uppgradera.

5. Klicka på Start i övre menyn och därefter på Uppdatera

6. Följ sedan instruktionerna på skärmen för att uppdatera routern.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.