Uppdatera usb-modem för Mac och router ZTE mf628

Om du inte får igång ditt mobila bredband på din dator kan det bero på att ditt usb-modem inte stödjer ditt operativsystem. Genom att uppdatera ditt usb-modem får du en stabilare anslutning till internet.

1. Filen kommer att packas upp till "ZTEDatacardDriverInstallerV1-3-0.pkg".

2. Koppla ur ditt usb-modem innan du startar installationsprogrammet.

3. Starta sedan installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.

4. Koppla in ditt usb-modem i datorn igen.

5. När usb-modemet ZTE mf628+ USB inte är helt installerat kommer den att dyka upp som cd-enheten ZTE. Öppna upp den och klicka på filen Telia Mobilt Bredband.

6. Följ anvisningarna på skärmen.

7. Starta om datorn efter installationen.

8. Installationen är nu klar.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.