Töm din e-post i Telia webmail

Ibland händer det att man behöver tömma sin mail för att göra utrymme för nya meddelanden. Denna guide kommer visa dig hur du gör för att radera meddelanden i en mapp i Telias Webmail.

1. Logga in Logga in i Telia Webmail.
  2. Gå in i den mappen du önskar ta bort meddelanden från Markera de meddelanden du önskar ta bort. Om du önskar ta bort samtliga meddelanden i en mapp kan du välja att markera alla meddelanden samtidigt genom att klicka på Fler åtgärder upptill i menyn och välja Markera alla. Observera att det är enbart meddelandena på den valda sidan som blir markerade så har du fler sidor med meddelanden behöver du göra likadant på de sidorna med.
  3. Klicka på Ta bort upptill i menyn.
  4. Välj Ja på att du önskar flytta meddelande/meddelandena till papperskorgen.

Gör sedan likadant för de andra mappar du önskar ta bort och rensa innehåll i.

5. Glöm inte att rensa papperskorgen och skräpposten

Är det så att du gör detta i syfte för att frigöra mer utrymme bör du även ta bort de meddelanden som ligger i papperskorgen och skräpposten. Det kan du göra genom samma steg som innan eller genom snabbvalet till vänster i menyn.

6. Bekräfta genom att välja Ja på att du önskar tömma papperskorgen.

Ändra liststorlek

Är det så att du har många meddelanden du vet med dig att du behöver rensa kan ett tips vara att ändra liststorleken. Det gör du genom att gå in under Inställningar, välja E-post och sedan ändra Liststorleken till 100 för att få med så många meddelanden som möjligt. Du sparar den nya liststorleken genom att klicka på Spara.