Skapa gästnätverk med ZTE-router

Här hittar du instruktioner för hur du skapar ett gästnätverk på din ZTE-router.

1. Logga in på din router

Se först till så att du är ansluten till routern du vill skapa ett gästnätverk i. Öppna sedan valfri webbläsare och skriv in 192.168.32.1 i adressfältet. Du kommer då hamna på en inloggningssida som vill att du anger lösenord.

Lösenord: Finner du på routerns undersida eller baksida beroende på vilken typ av ZTE-router du har. Lösenordet benämns som Website Password eller Password.

2. Klicka på Inställningar under Wi-Fi.
  3. Väj fliken Gäst SSID.

Bocka i Aktivera och klicka sedan på Verkställ.

4. Fyll i önskade fält

Nätverksnamn (SSID): Skriv in det nya nätverksnamnet du vill byta till.

WiFi-lösenord: Skriv in det nya lösenordet du vill byta till.

Spara genomförda ändringar genom att klicka på Verkställ.