Aktivera autosvar

I den här guiden beskriver vi hur du med några enkla steg aktiverar autosvar på din e-post i Telia Webmail.

Så här aktiverar du autosvar

1. Logga in på Telia Webmail.

2. Gå till Inställningar i den översta menyraden.

3. Klicka på E-post i den vänstra menyraden.

4. Välj Autosvar under E-post.

5. Bocka i rutan intill Aktivera autosvar.

6. Ange datum för när autosvaret ska starta och sluta (om inga datum anges är autosvaret aktiverat fram till dess att du avslutar det manuellt).

7. Skriv in ditt önskade autosvar i textfältet för Meddelande.

8. Avsluta genom att klicka på Spara-ikonen (disketten).

9. Klart! Ditt autosvar är nu aktiverat.

Vill du hellre prata med oss?

Om du inte hittar det du söker, kan du slå en signal till oss istället. Vi finns här och svarar på dina frågor måndag till fredag klockan 08–18.