Aktivera och kom igång med Spotify från Telia i datorn

Den här guiden vänder sig till dig som inte har ett Premium-konto. Om du redan har Spotify Premium följer du guiden Byt till Telia Spotify Premium eller Telia Spotify familj.

1. Följ aktiveringslänken

När du beställt Spotify Premium eller Spotify Familj från Telia får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten. Klicka på länken så kommer du att skickas till Spotify.

2. Registrera dig

Registrera ett nytt konto: Spotify Premium eller Spotify Familj.

3. Länken finns även på Mitt Telia

Om du inte har kvar länken kan du aktivera ditt Spotify-konto på Mitt Telia. Efter att du har loggat in klickar du på Abonnemang. Därefter klickar du på ikonen för Spotify. I rutan som då visas klickar du på "Registrera" för att komma till registreringen.

Bra att veta

När du avslutar Telia Spotify Premium övergår ditt konto till att bli ett Spotify Free. Alla spellistor, kontouppgifter och sociala kopplingar kommer att finnas kvar. När du hör reklam i din Spotify-tjänst vet du att ditt Premium-konto är avslutat. Nedgraderingen kan ta upp till 30 dagar, beroende på när i månaden ditt abonnemang tecknades.