Mobil som tjänst

En ny anställd betyder så många nya möjligheter. Att förverkliga planer och blicka framåt. Men för att komma igång är det mycket som ska komma på plats. Och inte minst tekniken. Beställer du också in mobiltelefoner för dina nya medarbetare samtidigt som ni har en hel låda med gamla enheter på kontoret ni inte vet vad ni ska göra av? Mobil som tjänst löser allt det där. Så du slipper. Och så ni kan komma igång snabbt och smidigt. 

Enkelt, kostnadseffektivt och miljösmart

Mobil som tjänst är en enkel och effektiv helhetslösning för ert företags mobiltelefoni. Ni får de senaste mobilerna och surfplattorna till en fast månadskostnad och snabb support ifall ni skulle behöva hjälp med något.

Vi hjälper er med allt från inköp och uppstart till service, reparationer och byten. När det behövs tar vi hand om era gamla mobiler och återvinner på ett säkert och miljövänligt sätt. Medan ni kan ägna er åt er verksamhet. 

Mobil som tjänst innebär med andra ord att ni sparar pengar och tid för företaget samtidigt som ni bidrar till att minska miljöpåverkan. 

 

Så här enkelt kommer ni igång

Mobiltelefoner och surfplattor

Detta ingår i tjänsten

Skalbarhet och kostnadskontroll
Enkelt, säkert och miljövänligt
Service och support för allt som händer

Lägre kostnader - mycket enklare

Vill du veta mer?

Mobilleasing

Frågor och svar

Läs våra försäkringsvillkor.