IKEA HAR 27 MILJONER FACEBOOK-FÖLJARE, HUR MÅNGA HAR DIN KOMMUN?

VI KAN GÖRA DET SMARTARE

KOMMUN

DIGITALISERING INOM KOMMUNER

FRAMTIDEN ÄR REDAN HÄR

Det här gör vi för kommuner

 • VÅRD OCH HÄLSA

  Med hjälp av rätt teknik och modern e-hälsa krymps avståndet mellan individ och vårdgivare. Dessutom minskar kostnader för sjukvård och kvaliteten förbättras.

 • SKOLA OCH BARNOMSORG

  En smart skola med digitala hjälpmedel underlättar inlärningen, utvecklar pedagogiken och frigör tid från administration.

 • MEDBORGARE

  I dagens digitala samhälle är god uppkoppling hemma, på arbetsplatsen och i offentliga miljöer en hygienfaktor för de allra flesta invånare.

 • BYGGA, BO OCH MILJÖ

  Information- och kommunikationsteknik påverkar miljön. Det bidrar till enorma möjligheter till att bli effektiva och minska kostnader och koldioxidutsläpp.

 • INFRASTRUKTUR OCH TRAFIK

  Bussar och tåg har börjat kopplas upp och man kan redan se nyttoeffekter av denna ökade digitalisering. När fordon blir uppkopplade kan trafikflödet optimeras.

 • NÄRINGSLIV OCH ARBETE

  I dag rankar personer under 30 år flexibilitet högst vid val av arbetsgivare. För att möta detta krävs en digitalt anpassad arbetsplats.

Smarta städer för hållbara samhällen

Digitaliseringen möjliggör lösningar som gör livet bättre och enklare för invånare, besökare och företag. Läs vår rapport om smarta städer.

Ladda ner

Enklare vardag med MyBusiness

För att göra det enkelt för dig som företagskund har vi samlat alla dina tjänster på en och samma plats. Enkelt och kostnadsfritt.

Läs mer

Ta steget in i framtiden med Telia

På våra event och seminarier vill vi inspirera och motivera dig genom att visa den bästa vägen framåt för din organisation och dina kunder. 

Läs mer

Vill du veta mer?

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton