Växla mellan 2G, 3G och 4G nät med ZTE MF820D

Ditt modem ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle modemet inte ställa om sig kan du själv växla mellan 2G, 3G eller 4G.

1. Gå till inställningar

Du hittar inställningar genom att klicka på kugghjulet.

2. Välj Nätverksläge och därefter ett av alternativen. Klicka sedan på Använd. Modemet startar nu om och du blir eventuellt ombedd att fylla i pin-koden för sim-kortet.

Tänk på att du endast kan välja annat nät när du är frånkopplad från Internet (men har modemet anslutet till datorn).