Växla mellan 2G, 3G och 4G nät med Huawei E589, B593, E5776

Ditt modem ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle modemet inte ställa om sig kan du själv växla mellan 2G, 3G eller 4G.

1. Logga in på routern genom att skriva in adressen 192.168.1.1 i en webbläsare.

2. Koppla ifrån dig från internet om du är ansluten.

3. Logga in med dina användaruppgifter

Du loggar in med Användarnamn: admin och Lösenord: admin.

Om du vill kan du gå in och ändra lösenordet. OBS! Detta är inte lösenordet till det trådlösa nätverket, utan lösenordet till routerns administrativa gränssnitt. Välj bekräfta och gå vidare.

4. Välj Inställningar i övre menyn.

5. Välj Fjärranslutning i vänstermenyn och sedan Nätverksinställningar.

6. Under rubriken Nätverk kan du i en meny Förvalt läge välja det önskade nätverksläget. Du kan välja mellan endast 2G, endast 3G eller endast 4G. Klicka sedan på Verkställ. Välj sedan Startsida och Anslut till internet.