Lås din router till 4G-nätet med Huawei E5186, E5577 & E5573

1. Öppna programmet för ditt mobila bredband

Det gör du genom att skriva in 192.168.8.1 i en webbläsare.

2. Klicka på Logga in.

3. Om en inloggningsruta visas, skriv in dina användaruppgifter

Ange admin som både användarnamn och lösenord, om du inte tidigare ändrat detta. Klicka sedan på Logga in.

4. Klicka på Inställningar i den övre menyraden. Gå sedan till den vänstra menyn och välj Fjärranslutning.

5. Klicka på Nätverksinställningar. Under Nätverk, förvalt läge kan du nu välja nät. Välj 4G Auto för bästa prestanda. Klicka sedan på Verkställ.

OBS! Befinner du dig på en plats där det nätverk du valt inte finns, kommer du inte kunna ansluta dig till internet. Du måste då välja Auto eller ett annat nätverk som finns i området.