Så här administrerar du din röstbrevlåda

Ring och lyssna av din röstbrevlåda

För att nå din röstbrevlåda ringer du 233 från din telefon. Du kan även nå din röstbrevlåda via Touchpoint-appen genom att göra följande:

1. Öppna appen.
  2. Gå till Min ringlogg i den nedre menyraden.
  3. Välj Meddelanden.
  4. Välj det meddelande du vill lyssna på.
  5. Klart!

Befinner du dig utomlands är det inte alltid det går att ringa 233. Om du upplever problem med detta rekomenderar vi att du lyssnar av meddelandet i appen.

Menyval:

• Tryck 0 för att avbryta meddelandeuppspelning och hamna direkt i inställningar.
  • Tryck 2 för att lyssna på tidigare meddelanden.
  • Tryck 4 för att lyssna på personliga meddelandet.
  • Tryck 5 för att spela in nytt personligt meddelande.
  • Tryck 0 för att avsluta inspelning (finns det redan ett personligt meddelande behöver det tas bort först genom att trycka 6).
  • Tryck 6 för att ta bort personliga meddelandet.

Medan du lyssnar:

Tryck 0 för att avbryta meddelandet och hamna direkt i inställningar.
Tryck 1 för att hoppa bakåt till föregående meddelande.
Tryck 2 för att repetera meddelandet du lyssnar på.
Tryck 3 för att hoppa framåt till nästa meddelande.
Tryck 7 för att radera ett meddelande.