Skicka sms med mobilt bredband ZTE MF910D

Vill du veta hur mycket surf du har kvar kan du enkelt se detta på Mitt Telia

1. Öppna valfri webbläsare och skriv in 192.168.32.1 i adressfältet.

2. Logga in på ditt mobila bredband, välj fliken Meddelande i toppmenyn. Har du inte bytt lösenord skriver du in admin som användare och som lösenord.

3. Klicka på Ny för att skriva ett meddelande.

4. Fyll i mottagarnumret 4466 och hur många Gbyte surfmängd du vill beställa.

Klicka sedan på Skicka. Du har nu beställt mera surfmängd.

Slut på surf?

För att fylla på mer surfmängd skickar du ett sms från ditt mobila bredband till 4466. Du kan välja mellan 1, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra, skicka texten 1GB till nummer 4466.

Läs mer här