Koppla in bredband och bredbandstelefoni via telejacket med telefonadapter och trådlös router TG 784-787

1. Koppla ur din gamla utrustning för telefoni och kontrollera att du har följande utrustning:

A. Telefonadapter
    B. Strömadapter
    C. Nätverkskabel
    D. Delningsdosa (Telefonadapter)
    E. Telefonkabel
    F. Trådlös router
    G. Delningsdosa (router)

2. Sätt telefonadapterns delningsdosa utanpå routerns delningsdosa

Båda delningsdosorna ska sitta i första telejacket.

3. Koppla delningsdosan till telefonadaptern

Det gör du genom att koppla delningsdosans telefonkabel till telefonadapterns uttag märkt med Telefon 1

4. Koppla telefonadaptern till routern

Nätverkskabeln ska gå från telefonadapterns Wan-uttag till din routers Ethernet 4-uttag.

5. Koppla telefonadaptern till eluttaget

Det gör du genom att koppla strömadapterns kabel till telefonadapterns 12V AC-uttag och sätt strömadaptern i ett eluttag.

6. Koppla in dina telefoner på de övriga telefonjacken i hushållet.

Om jag bara har en telefon?

Om du bara vill använda en telefon kan du koppla in en telefonkabel från din telefon till uttaget märkt med en telefonsymbol och 1 istället för att koppla in delningsdosan. Så snart lysdioderna Phone 1 och Phone 2 lyser gröna på framsidan av din router är inkopplingen klar och du kan börja ringa.