Koppla in Smart Wifi-router

Det här behöver du:

• Smart Wifi-router Sagemcom F@st 5370e
  • Strömkablar och nätverkskablar

Har du redan bredband från oss och ska byta router kan du också följa den här guiden.

1. Koppla in Smart Wifi-router

Koppla in nätverkskabeln från Smart Wifi-routern till ett fiberuttag eller en medieomvandlare. Starta Smart Wifi-routern och vänta i 10-15 minuter om det är första gången du startar routern.

2. Anslut dig till routern

Anslut dig till din Smart Wifi-router. Du hittar inloggningsuppgifterna på baksidan av routern. Lättast är att använda din mobil eller surfplatta.

3. Checklista om det inte fungerar
    • Starta om all utrustning genom att dra ur strömkabeln. När allt är avstängt, kan du starta igen.