Köp fler licenser

Så här gör du för att uppgradera en tjänst i Telia App Market om du till exempel vill utöka antalet licenser.

1. Håll muspekaren över det program du vill uppgradera. Klicka på Hantera app. Gå in på fliken Uppdatera prenumeration.

2. I rutan Antal användare väljer du hur många licenser du vill köpa. Klicka sedan på Fortsätt för att gå vidare till betalningen.