Kom igång med App Market

För att köpa och administrera molntjänster hos Telia behöver du skapa ett konto på vår marknadsplats för molntjänster. Det första kontot som skapas för ett företag blir administratörskontot. Härifrån kan man sedan både köpa fler molntjänster och addera fler användare till köpta molntjänster.

1. Gå till App Market och registrera dig genom att fylla i din e-postadress och klicka på Registrera dig.

2. Du får strax ett bekräftelsemeddelande till din inkorg med en länk för att aktivera ditt konto. Klicka på länken för att välja ett lösenord och aktivera ditt konto.

3. Fyll i dina uppgifter och välj ett personligt lösenord. E-postadressen blir ditt användarnamn när du senare loggar in.

4. När du nu har registrerat ditt konto, kan du börja handla program eller prova på de gratisversioner som erbjuds. Klicka på de program du är intresserad av.

5. Du kan nå och starta dina nya program genom att klicka på knappen Kom igång.

6. När du har registrerat ett konto blir du automatiskt administratör för kontot. Det innebär att du kan;

• Bjuda in fler användare och bestämma vilken roll de ska ha
    • Välja program och ge användarna tillgång till dessa
    • Göra programuppdateringar och ändra abonnemang
    • Registrera kreditkortsinformation
    • Ta ut fakturaunderlag till ekonomisk redovisning