Ip-adressinställningar Mac OS X

  1. Klicka på Äpplet i skärmens övre vänstra hörn. Välj Systeminställningar.

  2. Klicka på Nätverk.

  3. Klicka på Ethernet.

  4. I rullisten Konfigurera IPv4 välj Med DHCP. Lämna alla skrivfält blanka. Klicka på Utför. Klicka på den runda röda knappen för att stänga.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT