Fyll på surfmängd

Håller din surfmängd på att ta slut skickar vi ett sms till dig om det. Du får ytterligare ett sms när din surfmängd är helt slut. Väljer du att inte köpa extra data stängs din surfmöjlighet av tills dess att surfpotten automatiskt fylls på vid nästa månadsskifte.

För att fylla på surfmängd skickar du ett sms till 4466. Du kan välja mellan 1, 2, 3, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra: Skicka texten 1GB till nummer 4466

När ditt sms kommit fram till Telia fylls din surfmängd på inom några minuter. Den extra mängden kan användas innevarade kalendermånad.

Om ditt företag infört spärr för köp av innehållstjänster kan du endast välja kortbetalning som alternativ.
Klicka här för att fylla på din surfmängd med ditt kontokort.