Flytta adressbok

1. Innan du börjar behöver du logga in på Telia Webmail med e-postkontot som du vill flytta adressboken från.

2. Inloggad på din webbmail, klicka på Alternativ i övre menyn och välj Kontakter i vänstermenyn.

flytta adressbok
  3. Bläddra ner till Exportera kontakter och klicka på knappen Exportera kontakter. Klicka OK i rutan som dyker upp för att spara filen. Logga ut från e-postkontot.

flytta adressbok
  4. Logga in på ditt nya e-postkonto. Klicka på Alternativ i övre menyn och välj Kontakter i vänstermenyn.

5. Gå till Importera kontakter och klicka på Bläddra. Välj filen som du sparade i Steg 2 och klicka på Importera kontakter. Dina kontakter importeras nu till ditt nya e-postkonto.

importera e-postkontakter