Bjud in ny användare

1. Logga in på Appmarket, för att kunna bjuda in användare till ditt företag behöver du ha administratörsbehörighet. Har du inte det, kontakta den användare som har administratörsbehörighet eller kontakta support.

2. Gå till fliken Konto, till vänster hittar du rutan Bjud in användare. Fyll i e-postadress till den du vill bjuda in och klicka på Bjud in.

3. För att acceptera inbjudan klickar användaren på den länk som finns i det mejl som skickas ut. Administratören behöver inte vänta tills inbjudan har accepterats, utan kan direkt tilldela användaren en molntjänst.