Siemens Gigaset/Extern USB station

Om du har Telia Kontor Bas med Bredbandstelefoni kan din gateway fungera som basstation för din trådlösa telefon. Du kan även ha upp till tre samtal samtidigt på samma telefonnummer vilket vi kallar för trippelsamtal. Du behöver en trådlös DECT-telefon för att använda tjänsten. Följ stegen nedan för att komma igång.

1. Starta Siemens Gigaset genom att trycka ner knappen med den röda luren och håll den intryckt.

2. Koppla ur telefonens basstation från usb-uttaget på din gateway och koppla tillbaka den inom tio sekunder. Vänta tills lampan på telefonens basstation börjar blinka.

3. Tryck Register på telefonens display, under Please register handset.

4. Searching for a base that´s in registration mode visas. När texten Please enter System PIN visas, ange PIN-kod 0000. Tryck på Ok.