Anslut din dator trådlöst till Telia Kontor Windows 7

1. Öppna startmenyn genom att klicka på Start-knappen i skärmens nedre vänstra hörn. Välj Dator.

2. Klicka på Nätverk. Välj Nätverks- och delningscenter i den övre listen.

3. Klicka på Anslut till nätverk.

4. Ett fönster visas med en lista på de nätverk din dator får kontakt med. Välj det nätverket du vill ansluta till.

5. Ange krypteringsnyckeln för nätverket. På undersidan av modemet finns det tio tecken långa krypteringsnyckeln, benämnd WPA PSK. Var noga med små och stora bokstäver. Om du ändrat krypteringsnyckeln för din gateway till något annat så är anger du det. Kryssa ur Dölj tecken för att du ser vad du skriver. Klicka på Anslut.