Aktivera Spotify Premium från Telia

Har du Spotify sedan tidigare?

Den här guiden vänder sig till dig som inte har ett Premium-konto. Om du redan har Spotify Premium följer du guiden Byt till Telia Spotify Premium

1. Följ aktiveringslänken

När du beställt Spotify Premium från Telia får du ett sms med en länk för aktivering av tjänsten. Klicka på länken så kommer du att skickas till Spotify.

Behöver du få länken på nytt kan du skicka ett sms till 4466 med texten Registrera Spotify för att få en ny länk.

2. Skapa ett konto

Välj Jag skapar ett nytt Telia Spotify Premium och klicka på Fortsätt.

3. Lämna dina uppgifter

Fyll i de uppgifter som efterfrågas och som är obligatoriska (välj användarnamn och lösenord, ditt personnummer, ditt postnummer och din e-postadress).

4. Godkänn Spotifys användarvillkor och sekretesspolicy.

5. Klicka på Aktivera.

6. Logga in i appen

Nu kan du starta Spotify-appen och logga in.