Tekniska krav för telia.se

Vår webbplats fungerar i de flesta moderna webbläsare. Det kan fungera även med andra webbläsare än de vi rekommenderar, men då kan vi tyvärr inte garantera att innehållet visas korrekt. 

Rekommenderade webbläsare
För att surfa på Telia.se rekommenderar vi att du använder de senaste versionerna av följande webbläsare:

Google Chrome
Internet Explorer
Mozilla Firefox

Övriga webbläsare
Vår webbplats fungerar även med många andra webbläsare, men undantag kan finnas för vissa funktioner. Stora delar av Telia.se går bra att använda även i mobiltelefoner och surfplattor.

Inställningar i din webbläsare
Din webbläsare behöver ha funktionerna för cookies, JavaScript och SSL aktiverade för att alla funktioner på webbplatsen ska fungera. Normalt är de aktiverade som standard i din webbläsare.

Läsa pdf-filer
På www.telia.se kommer du kunna ta del av prislistor, produktblad och manualer som käver att du kan läsa pdf-filer. Du behöver Adobe Reader (Acrobat) i din dator för att kunna läsa pdf-filer. Om du inte har Adobe Reader så kan du hämta det från Adobe utan kostnad.

Ibland öppnas pdf:er i så kallade popup-fönster, exempelvis fakturor på MyBusiness. Om inte pdf:en du valt öppnas så har du antagligen en popup-blockerare aktiverad. Du behöver därför ändra i din webbläsares inställningar att den ska tillåta popup-fönster. 

Öka vår tillgänglighet
Telia.se uppfyller inte den internationella standarden WCAG 2.0 nivå AA.
Vi jobbar med att anpassa vår hemsida för att göra den mer tillgänglig vare sig funktionsnedsättning. Ett steg i det arbetet är att lägga till stöd för JAWS och NVDAM Windowslce.