Telia Cygate Tech Days 2024

10–11 apr 2024, 08.00–14.00, Rosenborgsgatan 20, Solna

Skippa visionen och implementera funktionen!

Vision är ett måste för en fungerande och värdeskapande IT-infrastruktur, men allt för ofta fastnar vi i planering, vision och strategi – istället för att ta tag i det som faktiskt behöver göras. Under Telia Cygate Tech Days kommer du i år att få ta del av sessioner och labbar, som du direkt kan omsätta till verklighet i er egen infrastruktur. Ni kommer få konkreta steg-för-steg instruktioner, en tydlig förklaring till varför en lösning skapar värde för er och vad som krävs för att realisera det på under 2 timmar. Så, vill ni delta på en konferens där teknik och funktion står högst på agendan, anmäl er redan idag!

The Winery Hotel Lobby

För vem är eventet?

Telia Cygate Tech Days vänder sig till dig som arbetar med teknik, drift och arkitektur. Det blir två innehållsrika och kunskapsintensiva dagar där våra experter och våra strategiska partners ger dig tips, råd och lärdomar. Vi lovar inspiration, energi och nya insikter för att du ska komma vidare i era utmaningar.

Agenda, boende och kostnad

Vi startar på onsdagen den 10 april kl 10.00 och avslutar på torsdagen den 11 april runt kl 16.00.

Välkommen från kl 09.00 på en kopp kaffe och smörgås.

Vi bor på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20 i Solna. Kostnaden för Tech Days är 4.900:- SEK exklusive moms som faktureras efter eventet. Boende, aktiviteter, labbpass, föreläsningar och alla måltider ingår i deltagaravgiften.