Erbjudande

KÖP NYA IPHONE 8 ELLER IPHONE 8 PLUS

Trådlös laddning, överlägsen kamera och design helt i glas. Köp din nya iPhone 8 eller iPhone 8 Plus redan idag.

HÄR ÄR NYA IPHONE 8 OCH IPHONE 8 PLUS

Erbjudande

En helt ny design i glas. Världens populäraste kamera, nu ännu bättre. Det smartaste, mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone. Trådlös laddning som är gränslöst enkel. Det nya chippet erbjuder en förstärkt verklighet som tidigare inte varit möjlig. iPhone 8. En ny generation iPhone.

Design helt i glas

Det starkaste glaset någonsin på en smartphone, både på fram- och baksidan. Ett färgmatchat band av aluminium i samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Nya finishar i rymdgrått, silver och guld.

Erbjudande
Erbjudande

Står emot vatten och damm

Precisionskonstruerad för att stå emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67.

Trådlös laddning

Med en baksida i glas och ett effektivt laddnings­system behöver du bara lägga ner iPhone 8 för att ladda den.

Erbjudande
Erbjudande

HELT NY KAMERASENSOR

iPhone 8 har en mer avancerad 12 MP-kamera. Med en större och snabbare sensor, ett nytt färgfilter, djupare pixlar och förbättrad optisk bildstabilisering för bilder och videor.

NYA RETINA HD-SKÄRMAR

Nya, ännu bättre Retina HD-skärmar på 4,7 och 5,5 tum. Med stort färgomfång och 3D Touch och True Tone, som justerar vitbalansen automatiskt för att matcha det omgivande ljuset. Skärmen har dual-domain-pixlar som ger en tydlig bild ur nästan alla vinklar.

Erbjudande
Erbjudande

FÖRSTÄRKT VERKLIGHET

Det kraftfulla A11 Bionic-chippet gör spel och appar med förstärkt verklighet ännu verkligare.

Frågor och svar

När kommer ni leverera iPhone 8 och iPhone 8 Plus?

Vi börjar att leverera iPhone 8 och iPhone 8 Plus från och med den 22/9.

Kommer ni sälja iPhone X?

Den globala förköpsstarten för iPhone X är 27 oktober, med säljstart 3 november.
Anmäl ditt intresse så ger vi dig det senaste om förköp och säljstart hos oss, och mycket mer.

Klicka här och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen.

När kommer iPhone X

Den globala förköpsstarten för iPhone X är 27/10, med säljstart 3/11. Anmäl ditt intresse så ger vi dig det senaste om förköp och säljstart hos oss – och mycket mer.

Klicka här och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen.

Kommer ni sälja nya Apple Watch?

Det finns två olika modeller av Apple Watch Series 3. En med inbyggd mobilfunktionalitet med hjälp av e-sim och en utan mobilfunktionalitet. Vi kommer att sälja den utan mobilfunktionalitet, när det blir får vi återkomma med.

Fungerar Apples e-sim-klocka i Telias nätverk?

Vi jobbar för att kunna leverera tjänster via e-sim även i Sverige. När det gäller Apples produkter med e-sim så behöver vi jobba tillsammans med Apple för att den tekniken ska fungera i vårt nät - vi för naturligtvis en dialog med Apple om detta. Men vi kan i nuläget inte ge något svar om när Apples produkter med e-sim kommer att fungera i vårt mobilnät.

När börjar den vanliga säljstarten?

Säljstart är den 22/9 klockan 08:00. Alla våra butiker öppnar enligt ordinarie öppettider. Vi återkommer gällande eventuella butiksevent.

Vilka modeller kommer ni att sälja?

Vi kommer att sälja alla nya modeller, storlekar och färger.

Kommer nya iPhone-modellerna säljas olåsta?

Ja, det kommer de att göra. Alla mobiler som vi säljer i dag är olåsta.

Finns det någon annan viktig information om förköpet?

Du som har förköpt och valt att hämta ut mobilen i någon av våra butiker kan också göra det på lanseringsdagen.

Förköper du via telia.se bjuder vi på engångsavgiften och fraktavgiften. Alla, både du som redan är kund hos oss i dag och du som väljer att bli det kommer nu att kunna förköpa nya iPhone-modellerna hos Telia från 09.01 den 15 september. Notera att du inte kan ändra leveranssätt med bibehållen köplats.

Hos oss har du alltid tillgång till: byte till nano-sim, kom-igång-hjälp i våra butiker och online samt iPhone-support via chatt, telefon och online.  

 

Kan jag förköpa nya iPhone trots att jag har bindningstid kvar?

Har du mer än tre månader (90 dagar) bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang med mobil kan du göra en slutbetalning och binda om dig – kontakta kundtjänst så hjälper de dig. Har du mindre än tre månader kvar kan du teckna ett nytt abonnemang i samband med att förköpet startar.

Hur många iPhones får jag förköpa?

Är du befintlig Teliakund får beställa max tre stycken per företag. Annars får du beställa en.

Var kan jag hämta ut min förköpta iPhone?

Du som förköpt och valt att hämta i någon i våra butiker kan göra det på lanseringsdagen den 22 september.

Du kan även välja att förköpa iPhone och få den hemskickad via postombud från och med den 22 september. Du får information via sms om beräknad leveranstid. Skulle leveranstiden förändras mer än 14 dagar får du också information om det via sms. Leveranstiden beror på din plats i kön, vilken modell, färg och storlek du har valt samt hur vår tilldelning av iPhones från Apple ser ut.

Måste den person som gjort förköpet hämta ut mobilen?

Ja, både vid hemleverans och boka och hämta i butik måste personen som har gjort beställningen personligen hämta ut mobilen.

Hur länge kan min mobil ligga reserverad i butik efter förköpet?

Har du gjort ett förköp och fått leveransdatum 22 september så kommer mobilen vara reserverad till och med den 23 september. Har du fått ett leveransbesked som är senare än den 22 september hålls mobilen reserverad i 48 timmar.

Hur fungerar kön med förköpta mobiler?

Alla förköp med hemleverans läggs i en gemensam kö som bearbetas i tur och ordning. Du kan ej ändra leveranssätt med bibehållen köplats.

Om jag vill portera in mitt nummer till Telia, hur fungerar det med köplatsen? Hamnar jag i kön efter porteringen är klar?

Vill du byta från din nuvarande operatör till oss kommer du få ett skriftligt avtal från oss. Först när detta avtal kommer oss till handa kan du få en plats i kön.

Kan man lämna in sin gamla iPhone när man köper en nya och få värdet tillbaka?

Ja, läs mer på telia.se/bytin